SkaldjurNov2013 035

kockarna på besök i skaldjursparadiset.

Kocken Paul Svensson har medverkat i flera TV-produktioner och tävlat på nationell och internationell nivå inom matlagningskonsten. Paul var ansvarig för den gastronomiska delen gällande evenemanget vid Bovallstrand som heter "Hummerlunchen". Läs och se mer här!

New Scandinavian Cooking är ett internationellt matlagningsprogram som har sänts i flera länder. Ett av avsnitten spelades in i huvudsak på Smögen och i dess närhet. Kändiskocken Tina Nordström lagar mat av fisk och skaldjur. 
Se avsnittet från Smögen här.
 

Några få utvalda och intressanta gäster fick förmånen att närvara under "Hummerlunchen" vid Bovallstrand. En av dessa var den välkända kocken Alexandra Zazzi.
 

Mellanrätten förbereds under "Hummerlunchen".Skaldjursparadiset har bland det bästa skaldjuren i Skandinavien och därför besöker välkända kockar oss frekvent.

Matlagningsprogram för tv, fotografering till kokböcker och events med skaldjur förekommer med regelbundenhet.

Tina Nordström på Smögen.

Kocken Pi Le från Juniorkocklandslaget medverkar när restaurang Feldt´s Brygga vid Smögen blir Sveriges första MSC-certifierade restaurang. MSC, Marine Stewardship Council är en miljömärkning av fisk och skaldjur.